Home - Bemoei Je Met Je Eigen Zaken!

Bewaar ons adres (bookmark us)

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Opzet van deze Site

Mogelijke Internet Verdiensten

Wat wij nu al bieden

Wat wij op termijn bieden

Wat past er bij u?

Overzicht artikel onderwerpen

Alleen voor leden

Word nu lid!

Info voor ondernemers

Download Pagina (gratis)

Doe het zelf scenario

Laat ons alles voor u doen scenario

Site Map

Google Site Map

RSS FeedBemoei je met je eigen zaken! Alles voor de internet ondernemer.

 


Het is nooit te laat voor wat (extra) internet verdiensten!.

Een (extra) inkomen op het internet - Dus u wilt de mogelijkheden van het internet gaan gebruiken om eens te onderzoeken of ook u wat extra inkomen kunt genereren. Welnu, dan ben u aan het goede adres! Het is inderdaad zeer goed mogelijk om dat doel te bereiken en op onze site treft u een aantal mogelijkheden aan waaruit u een keuze kunt maken. U bent natuurlijk niet beperkt tot 1 keuze, sommige van de hier vermelde manieren zijn uitstekend te combineren.

Het valt aan te raden eenvoudig te beginnen en als het u bevalt uw bezigheden gaandeweg uit te breiden.

AFFILIATE - Een affiliate hoeft geen eigen website te hebben, maar zorgt voor traffic (bezoekers) op de site van degene (meestal een bedrijf), waarvoor hij/zij optreedt als een soort vertegenwoordiger. Op die site staat het te verkopen produkt duidelijk en aantrekkelijk beschreven en is er de mogelijkheid om het online te bestellen en vaak ook af te rekenen. Iedere bezoeker die via een affiliate op de site terecht komt en daar het betreffende produkt bestelt, levert de betreffende affiliate een percentage (soms ook een vast bedrag) van de verkoopprijs op. De verdiensten worden over het algemeen maandelijks of twee-wekelijks overgemaakt door de verkoper aan de affiliate.

RESELLER - Een reseller koopt eerst een produkt voor eigen rekening, waarna hij/zij dit weer verkoopt (ook voor eigen rekening). Bij een conventioneel artikel (b.v. een boek) werkt dit alleen als de inkoopprijs lager is dan de verkoopprijs, iets wat vaak alleen bereikt kan worden als er grotere hoeveelheden worden ingekocht, wat risico's (afnemende vraag, prijsverlagingen, etc.) en kosten (b.v. opslag) met zich meebrengt.

Voor veel produkten op internet geldt dit echter niet, omdat 1 boek (ebook, in digitale vorm aangemaakt) ontelbare malen kan worden verkocht. De klant haalt als het ware een kopie van de verkopende site naar zijn eigen PC en kan het boek dan uitprinten of lezen op zijn beeldscherm.

Iedereen zou in principe zijn aanschaf weer te koop kunnen aanbieden. Men krijgt hierbij echter te maken met het copyright. De auteursrechten zijn immers beschermd. Verspreidt men het boek zonder toestemming van de auteur dan kan men derhalve strafrechtelijk worden vervolgd. Veel auteurs bieden echter voor een (extra) bedrag de verkooprechten van hun boek aan. Koopt men die erbij, dan mag het boek wel worden doorverkocht. Je kan dan dus b.v. je eigen gespecialiseerde boekwinkel op internet beginnen!

WEBWINKELIER 1 - Nu kan iedereen een eigen webwinkel beginnen! Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden die hieronder worden uiteengezet. Voor de starter is het aan te raden te beginnen met een gratis winkel en als eenmaal duidelijk is hoe een en ander is zijn werkgaat deze te 'upgraden'.

GRATIS WEBWINKEL - Bij een gratis webwinkel wordt iedereen die dat wil de mogelijkheid geboden om een winkel op internet te beginnen. Elke webwinkelier verkoopt dezelfde produkten en alle winkels hebben hetzelfde uiterlijk, vaak met uitzondering van de naam van de winkelier die wordt toegevoegd aan de winkelsite. Het is aan de winkelier om bezoekers naar zijn winkel te trekken. Als deze klant worden, kunnen ze online hun bestelling plaatsen, waarna het hele logistieke proces (inclusief betaling, verwerking, fakturering en levering van de bestelling) automatisch plaats vindt en de winkelier een provisie ontvangt zodra de betaling bij de leverancier is geboekt. Deze provisie is vaak klein bij een gratis winkel en wordt interessanter als men upgrade naar een betaalde winkel.

WEBWINKELIER 2 - Wil men echt een 'eigen' winkel dan kan dat ook. Dit is echter beduidend meer werk, zowel het opzetten als het onderhouden ervan, alsmede het contact met klanten kost aardig wat tijd! Het grote voordeel is natuurlijk wel dat men zijn 'eigen' produkten kan verkopen en dat alle winst in de eigen zak kan worden gestoken.

Webmarketing is een vak op zich zelf geworden en het verdient aanbeveling hier wel het een en ander van af te weten voordat men zich op een eigen webwinkel stort.

In onze ebookshop, die u door hier te klikken kunt bezoeken, zijn talloze boeken over dit onderwerp te vinden. Bezoek Onze Ebook Shop!


LINKS - Hieronder een aantal links die u verder kunnen helpen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een gratis winkel, dan kunt u op onderstaande link klikken.

Begin met een eigen winkel!

Voor nadere informatie en talloze voorbeelden van affiliate-programs kunt u op onderstaande link klikken.

Affiliate Programs

Voor informatie over produkten die worden aangeboden met verkooprechten klikt u op de volgende links.

Resale Rights


Zorg dat uw site gezien wordt!


Meer Internet Verdienmogelijkheden.

Joint Ventures
Joint Ventures, ofwel gedeelde ondernemingen komen zowel in de "normale" wereld, als in de digitale steeds vaker voor, denk hierbij b.v. aan de Beertender en Philips Senseo. ... Klik hier om verder te lezen...

Programmeer voor anderen
Het ligt voor de hand, maar als je interesse hebt in (of wellicht al kennis van) van de op internet gebruikte programmeer omgeving (HTML, Java, PHP, ASP, NET, ect.) je deze interesse makkelijk kan aanwenden om een extraatje te verdienen. ... Klik hier om verder te lezen...

Beleg in internet.
Voor mensen die belangstelling hebben voor investeren en de beurs en de spaarrente op dit moment niet zo interessant vinden bestaan er andere vormen van investeren ... Klik hier om verder te lezen...


Copyright 2005-06 Bemoei Je Met Je Eigen Zaken! . All Rights Reserved